Smugglarhajk 2018

Välkommen till Smugglarhajk

15-16 september 2018
En äventyrshajk med smugglartema för Äventyrare i Skåne

Äventyrshajken vänder sig till patruller på Äventyrsscouterna och deras ledare. Patrullerna kommer att vandra i naturskön miljö på Österlen. Under vägen kommer de att stöta på kluriga uppgifter och mystiska personer.

Hej och Välkomna!
Vi har idag 42 patruller anmälda från 23 kårer från hela Skåne.
På denna webbplats finns den senaste informationen om hajken.
Tips på programaktiviteter, bilagor och förberedelseuppgifter hittar ni längre ner på sidan. Ni har inte så många möten innan hajken, men ni kan använda materialet efter hajken om ni vill. Hajk området är som tidigare men vi har en ny sträckning och ny övernattningsplats.

ros

FAKTA:
När:               15-16 september
Var:               Samling vid Brösarps station
Vem:             Äventyrsscouter och deras ledare (övriga ledare och utmanare är välkomna som funktionärer)
Hur:               Vandring i ordinarie patruller med 4-8 scouter i varje tillsammans med en ledare i varje patrull. Patrullerna bor i vindskydd och maten lagas över öppen eld.

Arrangör:      Djupadals scoutkår i samarbete med Södra Skånes scoutdistrikt

Kostnad:        900:-/ patrull betalas till Djupadals scoutkår pg 53 94 70-5