Nya ledare

Vi hälsar Therese  och Leonie välkomna till vår kår!

Nästa vecka 5, börja alla avdelningar

Elinelund.se

Djupadal bygger nya lokaler på Elinelunds gård. Samtidigt med nya fina scoutlokaler bygger vi ett naturcenter, där föreningar, förskolor och skolor kan komma och ha naturpedagogiska aktiviteter. För mer info, titta på naturcentrets webbsidor:   https://elinelund.se

Theodor Söderberg ny ledare

Vi hälsar Theodor välkommen till vår kår!

Ombyggnad pågår

Ombyggnaden av Elinelunds gård pågår för fullt. Med Lars Nordberg i spetsen har bygget kommet en bra bit.

Golvgjutning i vårt blivande tältförråd

Vi har nu förberett för gjutning i vårt blivande tältförråd.

Linnea Luckhaus ny ledare i kåren

Vi hälsar Linnea välkommen till kåren.

Kontraktet underskrivet

Idag den 25 augusti 2017 har vi skrivet på ett 10 års hyreskontrakt på Elinelunds gård med Malmö fastighetsförvaltningen.

Terminsstart

Måndagen den 21 augusti startar vi vår scoutverksamhet. Vi träffas alla i Djupadals parken kl.18.30-20.00. Brännboll och korvgrillning och fördelning till de olika avdelning står på programmet. Välkomna!

Vi åker snart …

på sommarläger till Vässarö!  Lördagen den 29 juli åker vi med tåg till Stockholm och vidare därifrån till bryggan vid Strömsviken där båten hämtar upp oss på väg mot sommarens häftigaste äventyr. Vi åker tillsammans med Hohög-Husie och Klagshamns scoutkår.