Vårläger 18-21 maj: TRÄÄNA 23 på Hörrs Nygård

7 mars, 2023 av Pia Arvidsson

SISTA DAG ATT ANMÄLA SIG ÄR DEN 13/4!
Under Kristi Himmelsfärdshelgen åker vi traditionsenligt på vårläger till Malmöscouternas eget lägerområde Hörrs Nygård! Årets läger heter TRÄÄNA och handlar mycket om både trä och träna… Det kommer att bli tillfälle att bygga en himla massa stort och kul (!) och att även arbeta med saker i andra material i ett roligt program! Dessutom bor vi så klart i vår egen lägerby, sover i tält och lagar mat över öppen eld, hänger med kompisar, träffar scouter från andra kårer och myser på det speciella sätt som man bara kan göra på scoutläger!

Utmanarna bor i en egen utmanarby tillsammans med utmanare från de runt 20 andra kårer som är med på lägret.

Vi åker från Malmö med gemensamma bussar på torsdag morgon och återkommer på söndag eftermiddag. Exakta tider meddelas senare.

Alla våra scouter, från Spårare och uppåt, är med hela lägret, från torsdag-söndag! Vill man vara med delar av lägret anges detta vid anmälan och man får själv ordna transport till och från lägret. Familjescouter är så klart också välkomna på läger, då åker barn och föräldrar tillsammans!

Lägeravgiften är 900 kr för scouter för de fyra dagarna. Är man med kortare tid på lägret, dras 150 kr av / heldag.

Anmälan är stängd!

Efteranmälan är möjlig fram tom 1 maj, då tillkommer en efteranmälningsavgift på 200 kr. För efteranmälan maila till pia.arvidsson@djupadal.nu

Lägeravgiften betalas in i samband med anmälan, senast den 14 april. Betalning sker till plusgiro 53 94 70-5. Märk inbetalning med namn, ”vårläger” och avdelning, tack! För ev efteranmälan efter den 13 april, tillkommer en efteranmälningavgift om 200 kr.