Sommarens största äventyr

– läger på Vässarö

1-8 augusti

I sommar åker Djupadals scoutkår på en veckas läger till scouternas egen ö i norra Roslagens skärgård! Där bygger vi vår lägerplats och ägnar sedan veckan åt ett stort utbud av aktiviteter – vi ska paddla, klättra, bada, segla, gå trapperspår, orientera, göra hantverk, mysa, äta glass, ha lägerbål och njuta av lägerliv i fantastisk skärgårdsmiljö!

Vi åker tillsammans tåg till Stockholm och tar oss sedan vidare till Vässarö med buss och båt. Vi åker lördag morgon 1/8 och kommer hem igen nästa lördag den 8/8. Alla detaljer kring resa och läger kommer allt eftersom vi planerar!

Lägret är för Upptäckare, Äventyrare, Utmanare, Rover och ledare. Våra yngsta scouter, Spårarna, får stanna hemma denna gång – men nya äventyr väntar till hösten!

Vill du följa med?

Gör då en preliminär anmälan senast den 31/3 och betala också in anmälningsavgiften på 500 kr till kårens plusgiro 53 94 70-5. Märk inbetalningen med scoutens namn, avdelning och ”Vässarö 2020”.

Denna anmälan är preliminär och kan avbokas och anmälningsavgiften återbetalas fram till dess att anmälan blir definitiv den 31/5, genom att resterande lägeravgift betalas.

Hela lägerveckan inklusive resa till och från Vässarö, alla aktiviteter och mat kostar ca. 2.500 kr. Avgiften kan komma att justeras / differentieras något när vi vet hur många vi blir som vill åka med på sommarens största äventyr.

Gör anmälan här>>

För att göra en anmälan behövs scoutens medlemsnummer i scouterna, detta står på medlemsavgiftsfakturan.

Bra att veta:

Några saker som kan ta lite tid att ordna och därför är bra att veta redan nu:

• Vässarö ligger inte i det värsta drabbade fästingområdet, men det rekommenderas att man har vaccination mot TBE.
  • Vässarö blir från och med sommaren 2020 en kontantfri ö, så scouterna behöver kort eller swish för sina fickpengar.

Läs mer om Vässarö här>>